×

Poilsinės kelionės į Ukrainą

Jaučiate, kad atėjo metas ilgai lauktam poilsiui? Visas jūsų mintis pasiglemžė svajos apie atostogas ir atpalaiduojantį poilsį ? Nelieka abejonių – metas krauti lagaminą! Poilsinės kelionės į neabejotinai leis atsikvėpti po darbų, pamiršti visus kamuojančius rūpesčius. Tik pagalvokite apie svajingą poilsinės kelionės į laiką – tai, kas privers atpalaiduoti jūsų kūną ir sielą. Išlaisvinkite savo mintis, atsikvėpkite nuo kasdienybės ir lepinkitės poilsinės kelionės momentais. Keliaujate su šeima? Paįvairinkite poilsį įvairiomis ekskursijomis. Vykstate su draugais? Išmėginkite jaudinančius vandens sporto malonumus. Galbūt tai jūsų povestuvinė kelionė? Mėgaukitės gastronomijos burtais ar romantiškais pasivaikščiojimais paplūdimiu. Poilsinės kelionės – neįtikėtinai puiki galimybė pažinti save, artimuosius ir pasaulį. Poilsis taps įsimintinu, tik nepamirškite, kad atostogų metu svarbiausi esate jūs. Neleiskite niekam drumsti jūsų ramybės , vaikykite visas blogas mintis ir atsiduokite malonumų pasauliui. Neabejojame, kad jus domina pigiausi poilsinių kelionių pasiūlymai lėktuvu. Būtent dėl šios priežasties Baltic Tours kviečia prenumeruoti naujienlaiškį ir atrasti poilsinių kelionių į pasiūlymus pigiau internetu. Atminkite, gausybė paskutinės minutės pasiūlymų į žema kaina, degančios akcijos, nuolaidos ir nuoširdūs keliautojų atsiliepimai pažers kelionės galimybių spektrą. Užsimerkite, atsipalaiduokite ir jūs jau poilsinėje kelionėje po ! Patikėkite kelionės planus Baltic Tours profesionalams bei ištikimiems partneriams Tez Tour, Novaturas, Kidy Tours – padarysime viską, kad poilsinė kelionė į virstų įstabiausiomis atostogomis.

Populiariausios kryptys
Andrius rekomenduoja
Leiskitės į užburiančią nuotykių kelionę, atsiduokite poilsio malonumams! Kelionės budina aistrą pasauliui, kultūroms, suteikia atradimų ir potyrių galimybę. Išlaisvinkite keliautojo prigimtį ir atraskite unikalų pažinimo momentą kartu su Baltic Tours!
Norite paklausti apie kelionę?
+370 5 266 1616

Poilsinės kelionės į Ukrainą – atsipalaiduokite, pajauskite, pažinkite!

Ukraina nuo seno garsėja savo Juodosios jūros kurortais ir turtinga istorija. Dažnas mūsų šalies žmogus yra čia buvęs ar atostogavęs. Ukrainiečiai yra palankūs lietuvių atžvilgiu, kurią laiko broliška tauta. Be to,  Ukrainoje gausu bendrą istoriją atspindinčio LDK palikimo. Dėl šių priežasčių „Baltic Tours“ poilsinių kelionių pasiūlymai į Ukrainą – tikrai puikus pasirinkimas. Norite ne tik gerai pailsėti, bet ir iš naujo) atrasti nuostabią šalį – Ukrainą? Tuomet keliaujam!

Kodėl verta keliauti į Ukrainą su „Baltic Tours“?

Neabejojame, kad jus domina pigūs poilsinių kelionių pasiūlymai lėktuvu. „Baltic Tours“ bendradarbiaudami tik su patikimais partneriais pateikia patikrintus ir subalansuotus kelionių į Ukrainą pasiūlymus. Tuos, kurie ieško geriausių kainų, „Baltic Tours“ kviečia prenumeruoti naujienlaiškį ir taip atrasti poilsinių kelionių į Ukrainą pasiūlymus internetu pigiau. Gausybė paskutinės minutės pasiūlymų į Ukrainą žema kaina, degančios akcijos, „viskas įskaičiuota“  (angl. „all inclusive“) pasiūlymai, nuolaidos, nuoširdūs keliautojų patarimai ir įspūdžiai atvers platų kelionių galimybių spektrą. Patikėkite kelionės planus „Baltic Tours“ profesionalams bei ištikimiems partneriams („Tez Tour“, „Novaturas“, „Kidy Tours“ bei kt.). Mes kiekvieną dieną dirbame tik tam, kad padovanotume jums geriausias atostogas!

Kodėl poilsinė kelionė į Ukrainą?

Pagal plotą Ukraina yra didžiausia Europos valstybė (neskaičiuojant tik pusiau Europoje esančios Rusijos). Dėl to šalis yra labai įvairi tiek savo kraštovaizdžiu, tiek kultūra. Poilsinės kelionės į Ukrainą turistus dažniausiai traukia dėl dviejų šios šalies gamtos lobių – šalies vakaruose stūksančių Karpatų kalnų ir labai ilgos Ukrainos pietuose esančios Juodosios jūros pakrantės. Šalis istoriškai patyrė daug negandų, pavyzdžiui, Černobylio katastrofą, todėl ilgą laiką nebuvo populiari turizmo kryptis, tačiau situacija po truputį gerėja. Ukraina vis dar išlieka viena iš labiausiai neatrastų Europos turizmo vietų, tai jai suteikia išskirtinumo ir savitumo. Be to, poilsio kainos čia tikrai nedidelės ir maloniai stebinančios.

Kada keliauti?

Kelionių ekspertai į Ukrainą pataria vykti balandžio, gegužės ir birželio mėnesiais. Pavasarį ir vasaros pradžioje atgyja gamta, atšyla oras, tačiau nebūna per karšta. Taip pat tuo metu nebūna per daug turistų. Birželio – rugpjūčio mėnesiais gali būti karšta, o pagrindiniai kurortai gali būti apgulti poilsiautojų. Daugelis vietinių ukrainiečių ir turistų tuo laikotarpiu mielai renkasi ilsėtis kalnuose ar mažesniuose pajūrio miesteliuose. Tačiau didieji miestai čia patrauklūs visais metų laikais. Sakoma, kad Kijevo cerkvių kupolai atrodo ypač gražiai, kai juos dengia plonas sniego sluoksnis.

Kur keliauti?

Ukrainoje gausu miestų, kupinų istorinių reliktų. Kijevas yra vienas iš seniausių Europos miestų, kultūrinis Ukrainos centras, įsikūręs prie Dniepro upės. Čia būtina pamatyti garsųjį Šv. Sofijos Soborą, Aukso vartus, Lavros vienuolyną, Maidano aikštę. Dar vienas turistų pamėgtas miestas – Lvovas. Šis šalies vakaruose esantis miestas ilgą laiką buvo valdomas austrų, taigi, yra Ukrainos vakarietiškos kultūros lopšys su gražiu senamiesčiu ir originalia architektūra. Na, o norintys pasimėgauti Ukrainos gamta irgi nenusivils. Šalis siūlo puikų poilsį Karpatų kalnuose, o ilga Juodosios jūros pakrantė nuo seno traukia poilsiautojus. Svarbiausias Ukrainos pietų miestas yra Odesa. Odesa garsi savo naktiniu gyvenimu ir žymiais objektais. Tolstojaus rūmai ar garsieji Potiomkino laiptai buvo vaizduoti klasikiniame nebyliame S. Eizenšteino filme „Šarvuotis Potiomkinas“. Taigi, poilsinės kelionės į Ukrainą dovanos ne tik puikų poilsį, bet ir naujų kultūrinių patirčių!

Poilsinės kelionės į Ukrainą – idealus pasirinkimas ieškantiems atsipalaidavimo ir pramogų! Jeigu jaučiate, kad atėjo metas atostogoms, neabejokite ir internetu pirkite bilietus lėktuvu į šią neatrastą šalį! Poilsinės kelionės į Ukrainą neabejotinai leis atsikvėpti nuo darbų ir pamiršti visus kamuojančius rūpesčius! Atostogos Ukrainoje atpalaiduos jūsų kūną ir sielą. Poilsinės kelionės į Ukrainą – neįtikėtinai puiki galimybė pažinti save, artimuosius ir pasaulį! Siūlome skrydžius į Ukrainą iš Vilniaus, Varšuvos arba Rygos.

Kodėl verta keliauti su Baltic Tours?

  • Tobulų atostogų receptas

  • Grįžtamasis ryšys

  • Patogiausi mokėjimo būdai

  • Patirtis ir partnerystės

  • Paslaugų įvairovė

  • Išskirtiniai kelionių pasiūlymai

Mūsų partneriai
  • Tez Tour keliones
BALTICTOURS-KELIONĖS
TEZTOUR-KELIONĖS
NOVATURO-KELIONĖS
EGZOTINĖS-KELIONĖS